COMFORT MET EEN EXTRA PLUSPUNT!

Het belangrijkste van een werkschoen is dat het je voet beschermt en dat de schoen gecertificeerd is volgens de geldende Europese normering. Daarnaast moet de schoen comfortabel zijn, voldoende ondersteuning bieden, er modern uitzien en ervoor zorgen dat de voeten niet schuiven in de schoen waardoor je kans loopt op blaren.

Hoewel alle merken beweren dat hun werkschoenen de beste zijn, kies je bij de Python Fresh voor iets extra’s. In deze schoen zit een tong die je kunt vullen met 20 ml water. Dit geeft verkoeling op je wreef tot 15 gr C t.o.v. de buitentemperatuur. Dit zorgt bewezen voor minder transpiratie van je voet. Natuurlijk vinden wij comfort en veiligheid belangrijk. Echter, met een kleine handeling kun je je voeten gezonder houden. Toch een heel mooi voordeel als je de hele week op je werkschoenen loopt!