OOK MET MINDER WARM WEER WERKT DE KOELING!

Misschien herken je dit: de temperatuur buiten is 10 C, maar je hebt nog steeds last van warme voeten!

Natuurlijk is het gebruikelijk om met warm weer te zoeken naar oplossingen om iets te doen tegen transpiratie van je voeten. Echter, als je de hele week op je werkschoenen loopt kan het goed zijn dat je ook bij een lagere buitentemperatuur last hebt van warme voeten.  

De werkschoenen van Python Fresh zorgen bij een lagere buitentemperatuur nog steeds bewezen voor minder transpiratie van je voeten. Ook als het buiten 10 gr C is koelt de tong in de schoen, mits deze gevuld is met water, nog tot 15 gr C lager dan de buitentemperatuur.

Waarom zou je hier geen gebruik van maken als het gezonder is voor je voeten?! En met gezondere voeten bedoelen wij: minder transpiratie en dus minder bacteriën in je schoen. Met een kleine handeling kun je toch zorgen voor gezondere voeten, ook in de koudere maanden!