Python Fresh modellen S3-SRC of S1P SRC

 

 

 

 

 

 

 

 

GEEN VERMOEIDE VOETEN, GEEN GEUR , MINDER TRANSPIRATIE

 

Wij maken je werkdag het meest comfortabel met onze Python Fresh Werkschoenen. 

 

 

 

 

Naar modellen

De voordelen

Gecertificeerd: S1P, S3 en SRC

Volgens de wet moeten veiligheidsschoenen gekeurd worden om te voldoen aan de geldende veiligheidsnorm. Onze schoenen zijn gecertificeerd door Cimac.

Meer info

Duurzaamheid

Python Fresh werkt graag mee aan duurzaamheid, een beter milieu en aan de natuur: van elke bestelling doneren wij 1% van het totale aankoopbedrag aan Staatsbosbeheer.

Meer info

Getest

Het Duitse bedrijf INSIDE CLIMATE GmbH heeft in opdracht van Dineg B.V. (producent van de Python Fresh) en Inuteq B.V. (ontwikkelaar van de gepatenteerde DRY Coolingtong) een test gedaan om de werking en het effect van de Python Fresh met DRY Coolingtong aan te tonen. Lees het testrapport.

Meer info

 

De werkschoen waar je 12 maanden zonder geurtjes op kunt bouwen!

De Python werkschoenen zijn ontworpen en gemaakt om je werkomstandigheden beter te maken. Daarom hebben wij onze eigen 6+6 circulaire productgarantie. Hierbij streven we naar een hoge kwaliteit en levensduur van je werkschoenen. Of zoals wij het zegen: de schoen waar je 12 maanden op kan bouwen!

Meer info

Hoe het werkt ! 

We kunnen je er alles over vertellen: de techniek, de werking en het comfort, maar het gaat er uiteindelijk om dat je een schoen kiest die bij je past.

Meer info

Werksokken met coolmax van Fresh

Met alleen minder transpiratie in je werkschoenen kom je de werkdag waarschijnlijk niet geheel fris door. We hebben een aantal aanvullende producten die zorgen voor een aangenamere werkdag.

Meer info
Meer info

Onze werkschoenen werken bewezen tegen transpiratie en dat kun je thuis gratis testen! 

Met de gepatenteerde koelingtong van Inuteq werkt de werkschoen bewezen tegen transpiratie van je voeten. Deze tong geeft koeling op de wreef die tot 15⁰ C lager is dan de buitentemperatuur. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Wil je weten hoe het werkt?

Wat zeggen onze klanten?