Je leest het goed: wij gaan je comfortabel de werkdag door helpen zonder dat je te warme, natte of zweterige voeten hebt.

Je voeten hebben belangrijke taken zoals het dragen van je gewicht en het bewaren van de juiste balans. Iedere dag zetten ze zo’n 8.000 stappen en je loopt in je leven gemiddeld vier keer de wereld rond!

In je voeten zitten 107 gewrichtsbanden en 19 spieren en pezen. Deze worden door de jaren heen wat slapper. Dat betekent dat deze harder moeten werken om het lichaam in balans te kunnen houden. Hierdoor kun je een vermoeid gevoel in je voeten krijgen. Goede ondersteuning en een goed klimaat in de schoen dragen dus bij aan een gezonde voet.

Onze schoenen van Python Fresh zijn bedoeld voor degene die zuinig is op voeten en gezondheid en wat wil doen tegen warme voeten.

Meer dan 60 procent van de Nederlanders heeft last van zweetvoeten. Vooral bij beroepen waarbij men het uiterste vraagt van zijn/haar voeten. Vooral in de volgende branches zijn deze schoenen zeer geschikt: schilders, logistiek, bouw, transport, elektrotechniek, installatietechniek.

Maak je werkdag snel comfortabel en kies één van de modellen die bij je past!

BESTELLEN