Over ons

Geschiedenis

Python is ons eigen merk: we ontwikkelen zelf onze modellen werkschoenen die geschikt zijn voor de veiligheidsklassen S1P en S3. Hierbij worden comfort en veiligheid niet uit het oog verloren. Arbeidsomstandigheden spelen een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Veiligheidsschoenen vormen daarbij een essentieel onderdeel. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied kennen wij het belang van deze middelen.De modellen van Python zijn flexibel, comfortabel en bieden de best mogelijke bescherming. Op deze manier combineren we comfort met veiligheid!Hoe Python zich door de jaren heen heeft ontwikkeld lees je hieronder.

2021

De start van pythonfresh.nl

Al 20 jaar lang zijn onze veiligheidsschoenen (www.dineg.nl) en de modellen van Python Fresh te koop bij onze dealers (zie verkooppunten). Maar omdat we vinden dat de Python Fresh meer is dan alleen een comfortabele werkschoen, hebben we besloten om de modellen van Python Fresh, ook ter ondersteuning van onze dealers, te verkopen via onze webshop. Op deze manier kunnen we onze klanten een totaalplaatje aanbieden op het gebied van koel en comfortabel werken. Natuurlijk zijn deze modellen van Python Fresh ook te koop bij onze dealers en kun je ook bij hen terecht voor persoonlijk advies.

2020

2020: Introductie in Nederland

Op 18 februari 2020 hebben wij de werkschoenen van Python voor het eerst uitgeleverd aan onze dealers. Deze unieke introductie in de markt van PBM’s hebben we mede dankzij onze dealers kunnen realiseren (zie verkooppunten).

Op 11 maart 2020 zijn de eerste  modellen van Python Fresh buiten Nederland geleverd, namelijk in Slowakije.
Op 5 maart 2020 zijn de eerste modellen van Python Fresh buiten Europa geleverd, namelijk in Australië.

2001

2001: de oprichting

Op 1 mei 2001 zijn we in Nederland gestart met de veiligheidsschoenen van Python in de veiligheidsklasse S1P en S3. Omdat we de schoenen zelf ontwikkelen, zijn we in staat geweest in te springen op de veranderende markt. De afgelopen jaren hebben we trendy en casual schoenen volgens CE-certificering geproduceerd die verkocht worden via onze dealers (zie verkooppunten). Hierbij hebben we comfort en veiligheid niet uit het oog verloren.